Autodealer in Best? U bent bij Pure Automotive welkom!

Autodealer Pure Automotive is gevestigd in Best. Deze autodealer verkoopt jonge, sportieve en exclusieve occasions. Met name richt Pure Automotive zich op jonge auto’s die zowel een aantrekkelijke kilometerstand als prijs hebben. Hiervoor bouwt Pure Automotive een autodealer netwerk op in Duitsland, Luxemburg, België en Nederland om haar concurrentie voor te zijn met betrekking tot het kunnen aanbieden van dit soort auto’s. Naast het verkopen van auto’s uit voorraad, werkt Pure Automotive tevens als adviseur en bemiddelaar. Zo wordt er bijvoorbeeld met regelmaat een tweedehands auto ingekocht op aanvraag, afgestemd op de wens van de koper.

Het aanbod bij autodealer Pure Automotive

Pure Automotive is een groeiende autodealer uit Veldhoven opgestart in oktober 2018. Op dit moment verkoopt Pure Automotive veel tweedehands auto’s op aanvraag. Deze occasions worden veelal ingekocht bij een aangesloten autodealer in Duitsland, België, Luxemburg of Nederland zelf.

Waarom kiezen voor Autodealer Pure Automotive?

Pure Automotive is een officieel RDW erkende autodealer dat tevens is aangesloten bij de Nationale Auto Pas (NAP). Aangesloten bij de NAP houdt in dat iedere auto / occasion die het autobedrijf Pure Automotive verkoopt, een gegarandeerde kilometerstand heeft. Omdat Pure Automotive een niet-merkgebonden autodealer is, kunnen wij u voorzien van een objectief advies op maat bij de aanschaf van een nieuwe auto. Dankzij het besloten dealer-netwerk opgezet in Duitsland, België, Luxemburg en Nederland krijgt Pure Automotive vaak voorrang occasions, gepaard met een scherpe inkoopprijs – wat voor u als koper voordeel oplevert. Door selectief in te kopen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, blinkt Pure Automotive als autobedrijf op meerdere fronten uit.

Omdat wij streven naar zo’n laag mogelijke bedrijfskosten kan Pure Automotive gebruikte auto’s van de kwaliteit van de dealer aanbieden voor scherpe prijzen. Tevens kunnen we dankzij het steeds groeiende dealer-netwerk van Pure Automotive kunnen we snel waarde geven aan uw (mogelijke) inruilauto of inruilscooter.

Bezichtiging en proefritten

Autodealer Pure Automotive probeert zo flexibel mogelijk te zijn voor u als klant. Inhoudend dat we weten dat er doordeweeks gewerkt moet worden. Daarom biedt Pure Automotive de mogelijkheid om in het weekend en in de week-avonden bezichtigingen en proefritten in te plannen. Dit inplannen van een bezichtiging of/en proefrit is mogelijk via mail, telefoon, WhatsApp, Facebook en Instagram. Voorafgaand aan de proefrit tekenen we een proefritformulier. Als autobedrijf staat service bij ons hoog in het vaandel, daarom gaat er altijd iemand van ons mee tijdens een proefrit (noch in de auto zelf, noch achter rijdend) om uw vragen te beantwoorden.

De gezichten achter Autobedrijf
Pure Automotive

Joey Smulders

Eigenaar

Sam van de Wiel

Sales & Import

Monique Thiessens

Import & Support

Contactgegevens

Telefoon. 040 8080 414
Mail. info@pure-automotive.nl
WhatsApp. 06 33 10 20 38

Nieuwsbrief

Bij Pure Automotive begrijpen we dat u op meerdere fronten tegelijk zoekende bent naar uw nieuwe auto. Daarom heeft autobedrijf Pure Automotive een nieuwsbrief ontwikkeld waar u zich voor kunt aanmelden. Hiermee krijgt u exclusief 24 uur voordeel ten opzichte van de publieke verkoop op platforms als Autoscout, Marktplaats & Gaspedaal.